Speakersbureau Assemblee Speakers
Fabiaan Van Vrekhem

Fabiaan Van Vrekhem

Where does the success of your company originate?

Category
Management & Leadership
Type
Expert | Thought leader, Business leader | Entrepeneur, Business coach | Mentor
Employability
Keynote speaker
Languages spoken
English Dutch
Travels from
België

Biography

Fabiaan Van Vrekhem ontwikkelde een brede ervaring op alle vlakken van human resources, organisatieontwikkeling en leiderschap. 
Hij studeerde af als gegradueerde in Bank, Beurs en Financiën, hij is licentiaat in Handels- en Financiële Wetenschappen en houder van een MBA. Hij startte zijn carrière in de verzekeringssector en ging vervolgens aan de slag als secretaris van een non-profit organisatie. In 1993 stapte hij over naar de industrie. Na een passage bij Tate & Lyle werd hij HR-manager bij Campina Melkunie. Vier jaar later begon hij als manager Organisatieontwikkeling bij Alken-Maes, waar hij al snel benoemd werd tot personeelsdirecteur. Na drie jaar werkte hij als national investment manager in de verkoop. In 2002 werd hij afgevaardigd-bestuurder en eigenaar van een groothandelsbedrijf om in 2005 terug te keren naar zijn oude liefde - HR - als partner bij Accord Group. 
In juni 2006 nam hij samen met een aantal vennoten Accord Group over. 

Employability

Keynote speaker

Speaker

We leven in een tijd waar de snelheid van verandering alleen maar toeneemt. Internet heeft de beperkingen van tijd en ruimte deels weggewerkt. Ondernemerschap is gedemocratiseerd. De economie is geglobaliseerd. Innovatie heeft het niveau bereikt waarbij ganse bedrijfssectoren in vraag worden gesteld. Met deze nieuwe realiteiten dient elke bedrijfsleider dagelijks rekening te houden om zijn organisatie levensvatbaar te houden.

Lig je soms wakker van de levensvatbaarheid van je organisatie? Houdt de verandering rondom je je bezig? Wil je voorbereid zijn op wat gaat komen en niet ten prooi vallen van startups. Wil je weten wat het volgende next big thing is waar je als organisatie zal rekening moeten mee houden? Of wil je als startup beter begrijpen waar je het verschil kan maken?

Literature